Aktiv Skade- og Byggeservice ApS

ProfilAktiv skade- og byggeservice ApS er en nyopstartet virksomhed, der varetager opgaver indenfor skadeservice faget. Vi hjælper både med den akutte del, når skade skal stoppes, med udbedring og genopbygning. Vi sætter en ære i at yde den bedste kundeservice og levere den bedste kvalitet og derfor er vores samarbejdspartnere et vigtigt element i vores virksomhed. Vi stiller garanti og kvalitetssikre, uanset om det er egne medarbejdere eller dem vi samarbejder med. Vi anvender kun det bedste til vores kunder. Historie

Aktiv Skade- og byggeservice ApS er stiftet i 2019 og er en mindre virksomhed beliggende i Greve, hvor samarbejde og kundetilfredshed altid skal være i fokus. Tidligere har ejere og stifter været i branchen i mange år, og kender til de problematikker kunderne står overfor. Nu er deres ambition, at drive en virksomhed, hvor vækst og udvikling skabes ud fra gode samarbejdspartnere og kundetilfredshed. Mission og Vision

I Aktiv Skade- og byggeservice ApS er vores mission, at skabe et trygt forløb, uanset hvilke problematikker kunden står overfor.

Som skadeservice virksomhed er vi også bevidste om, hvordan vi på bedste vis passer på miljøet og på kunderne. En stor del af de udbedringer der kræves ved vandskade, fugtskade, skadedyr eller andet, kræver ofte anvendelse af stærkere midler. Vi bestræber os på, at holde os opdateret på udviklingen, og efter bedste evne, anvender de produkter der skader miljøet mindst muligt. 


Et andet tiltag der skal tegne en mere grøn profil er, at vores biler udskiftes til el-biler inden udgangen af 2022.

Koncept

Aktiv skade- og skadeservice ApS henvender sig først og fremmest til boligselskaber og forsikringsselskaber, da det oftest er her igennem skadens forløb kordineres, men også den private kunde er velkommen.  Uanset opgaves størrelse, er vi altid klar ved telefon eller på mail.